Cпілка археологів України

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

30 травня виповнилося 70 років Олександру Петровичу Моці — знаному фахівцю з давньоруської та середньовічної археології Східної Європи, доктору історичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України, завідувачу відділом давньоруської та середньовічної археології Інституту археології НАН України.

Друзі, колеги та учні вітають ювіляра з цією життєвою віхою. Олександр Петрович, дякуємо Вам за талант організатора, який Ви вміло поєднуєте з такими чудовими людськими якостями, як доброта, привітність і почуття гумору. Дозвольте від щирого серця привітати Вас з Днем народження, побажати міцного здоров’я та невичерпної енергії, бадьорості духу та незгасимого оптимізму, мільйонів нових ідей і проектів та небувалого успіху у всіх починаннях!

До ювілею Олександра Петровича співробітники ІА НАН України підготували випуск журналу «Археологія і давня історія України». Ознайомитись із випуском можна за посиланням.

vgosau.kiev.ua

Пошук

Контакти

spilka.arch.ukraine@gmail.com
Ми в соцмережах

Поточний проєкт Спілки

Сплата членських внесків

Корпоративна карта Приватбанку для сплати внесків 4246 0010 6613 5355
Детальніше

Інтернет-ресурси

YouTube-канал "Реальна історія"
Ведучий каналу Акім Галімов створює невеликі відео на важливі історичні теми, якими спекулює росія.

"Библиотека истории"
Велика кількість історичної літератури.

Германо-слов'янська археологічна експедиція ХНУ ім В.Н. Каразіна
Український пам’яткоохоронний інтернет-ресурс.

Археологія Дубенщини
Сайт присвячений археології та історії м. Дубна і Дубенського району Рівненської області, а також близьких територій (Віталій Ткач).

Blue Shield
Робота для охорони культурної спадщини у світі з координації підготовки і реагування на надзвичайні ситуації (сайт англійською мовою).

Ви знаходитесь тут: Новини Хроніка Вітаємо Олександра Петровича Моцю з ювілеєм