Cпілка археологів України

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Частина 3. На лінії вогню: культурна спадщина в гибрідній війні — окупація, руйнація, торгівля, шпигунство та пропаганда.
Доповідач Сем Харді (PhD в галузі культурної спадщини, Norwegian Institute in Rome).
Переглянути на youtube: https://www.youtube.com/watch?v=x0fj_Ie1PAQ&t=32s

Частина 4. Кримська археологія в умовах окупації.
Доповідач Вячеслав Баранов (науковий співробітник Інституту археології НАНУ).
Переглянути на youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4TwamkuNz8o&t=98s

Частина 5. Кримська археологія в умовах окупації.
Доповідач Олександр Малишев (кандидат юридичних наук, старший науковий співробітник Інституту держави й права імені В. М. Корецького НАНУ).
Переглянути на youtube: https://www.youtube.com/watch?v=toPS47RdowI&fbclid=IwAR11cB-AND86ItXWCd8E_3Sry3rSjgXY59fbzmETVoSxxIomaDhjn6xqz9Q

Пошук

Контакти

spilka.arch.ukraine@gmail.com
Ми в соцмережах

Поточний проєкт Спілки

Сплата членських внесків

Корпоративна карта Приватбанку для сплати внесків 4246 0010 6613 5355
Детальніше

Інтернет-ресурси

Legio Historica
Проєкт створений студентами та випускниками історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка як відповідь на міфи, фейки та фальсифікації від тих, хто "дізнався правду". Команда проєкту поєднує фаховість із крутими форматами, які дозволять вам дізнаватись про минуле із захопленням.

УКУЛЬТУРА / UCULTURE
Платформа для знайомства з українською культурою. Від професійних дослідників культури. Тут розповідають про українську культуру не через перелік дат, імен і фактів, а через історії про людей. Про що вони мріяли, яким був їхній побут, якими цінностями вони керувалися, що їх надихало. І головне, разом шукаємо відповідь на питання — як ці історії впливають на нас і визначають наше сьогодення.

Археологія Дубенщини
Сайт присвячений археології та історії м. Дубна і Дубенського району Рівненської області, а також близьких територій (Віталій Ткач).

Архів випусків журналу «Археологія» (з 2008 р.)
на сайті Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського.

Ви знаходитесь тут: Новини Археологічна спадщина окупованих територій Відеозвіт семінару "Археологія на окупованих територіях та у зонах збройних конфліктів". Частини 3—5